starspotter

közös képek sztárokkal

2016. jan 25.

Akit akarunk megtalálunk....

írta: starspotter
Akit akarunk megtalálunk....

Ekaterina Lekhina a Grammy-díjas orosz sztárszoprán Mága Zoltán 2016-os újévi koncertjének egyik meghívott fellépő vendége volt!

Természetesen nála is jártunk...

ekaterina_lekhina_a_grammy-dijas_orosz_sztarszopran.JPG

Tovább Szólj hozzá

Mága Zoltán Újévi koncert Budapest sportaréna Ekaterina Lekhina

2016. jan 25.

Billy Zane-nel a forgatás végén

írta: starspotter
Billy Zane-nel a forgatás végén

Billy Zane Chicagóban született Illinois államban. Görög származású, a család a nevét "Zanikopolousról" rövidítette Zane-re.

Első filmszerepét a Vissza a jövőbe című trilógia első részében kapta (1985), később visszatért a második részben (1989), szintén mellékszereplőként. Első jelentős szerepét a Sam Neill és Nicole Kidman nevével fémjelzett 1989-es Halálos nyugalom című thrillerben kapta. Eljátszotta John Justice Wheeler szerepét a híres Twin Peaks című sorozatban 1990-ben. 1996-ban a Fantom-ban játssza a címszerepet. Majd egy évre rá, James Cameron 11 Oscar-díjas alkotásában, a Titanicban játssza Caledon Hockley-t, aki a két főhős szerelme közé áll. Az 1999-es Kleopátra című filmben, Marcus Antonius szerepét öltheti ...

Tovább Szólj hozzá

filmforgatás pioneer Billy Zane Guilt pilot

2016. jan 25.

Akik elhívtak magukkal a forgatásra....

írta: starspotter
Akik elhívtak magukkal a forgatásra....

Katrina Law amerikai színésznő és férje Keith Andreen amerikai színész

katrina_law_es_keith_andreen.JPG

Elöszőr Katrinaval sikerült találkozni majd mivel a twitter oldalát figyeltem így tudtam, hogy a férje is elkísérte a Magyarországi forgatásra.

Andreen elöszőr nem is akarta engedni a fotót mondván ahogy illik letagadta magát, de mikor mondtam, hogy ő is színész és Katrina férje s mutattam a twitteren a közös képüket egyből rájött, hogy tudom ki ő így aztán minden meglett!

Sőt mikor kérdeztem utána, hogy Billy Zane-t hol találom közölték pár méterrel odébb forgat menjek velük!

Szintén azon színészek forgattak ezzel a stábbal akikhez sok kellemes emlékem fűződik!

Tovább Szólj hozzá

filmforgatás Billy Zane Katrina Law Keith Andreen

2016. jan 23.

az Avatar szereplői is forgattak nálunk...

írta: starspotter
az Avatar szereplői is forgattak nálunk...

Stephen Lang amerikai színész.

1952 -ben született New Yorkban . Édesapja magyarországi zsidó származasú, édesanyja pedig ír felmenőkkel rendelkezik.

Több filmben szerepelt, de talán legismertebb  Avatar ... Quaritch ezredes szerepe.

2015 nyarán forgatott Budapesten ő az volt akit igazából nem is kerestem hisz éppen a sziget fellépőit vártam amikor véletlen besétállt az egyik belvárosi hotelba, szerencsém volt, hogy éppen felismertem őt!

img_2238.JPG

Tovább Szólj hozzá

avatar filmforgatás Stephen Lang amerikai színész

2016. jan 23.

Imagine Dragons akire 10percet sem vártunk

írta: starspotter
Imagine Dragons akire 10percet sem vártunk

Másodszor lépett fel Magyarországon az Imagine Dragons, de ez volt az első alkalom, hogy nem egy fesztiválon. A Las Vegas-i zenekar története klasszikus sikersztori, hiszen alig két nagylemezzel a hátuk mögött már arénákban lépnek fel, és sokan már az olyan stadionrock-zenekarok közé sorolják őket, mint a Coldplay vagy a U2.

 

img_4160.JPG

img_4161.JPG

Az Imagine Dragons 2008-ban megalakult amerikai alternatívrock-együttes, amely a nevadai Las Vegasból származik. A zenekar 2012 szeptemberében szerzett széles körű ismertséget, amikor a Night Visions címet viselő stúdióalbumuk megjelenését követően a második helyre került a Billboard 200 slágerlistán. Az együttes jelenlegi tagjai Dan Reynolds énekes, Wayne „Wing” Sermon gitáros, Ben McKee basszusgitáros ...

Tovább Szólj hozzá

Imagine Dragons Livenation Budapest sportaréna

2016. jan 19.

Jedward ikrekkel találkoztunk

írta: starspotter
Jedward ikrekkel találkoztunk

Villámlátogatásra érkeznek a legendás Eurovíziós ikrek

Egy vissza nem térő körutazás keretében most lehetőség nyílik a Jedward ikrekkel találkozni. John és Edward nyakukba veszik Európát és néhány nap alatt beutazzák a kontinenst, hogy akár csak pár órára is, de a különböző országokban találkozhassanak a rajongóikkal.

Video és interjú:

http://mosaiconline.hu/online/jedward-ikrek-a-bekeert-europai-turnera-indultak/

jedward_0014.jpg

jedward_0007.jpg

sam_5054.JPG

sam_5055.JPG

sam_5056.JPG

sam_5057.JPG

sam_5058.JPG

sam_5073.JPG

sam_5080.JPG

sam_5081.JPG

sam_5082.JPG

sam_5083.JPG

sam_5084.JPG

 

Tovább Szólj hozzá

X-faktor Jedward ikrek

2016. jan 19.

C. C. Catch a nyolcvanas évek hatalmas hajú diszkókirálynője

írta: starspotter
C. C. Catch a nyolcvanas évek hatalmas hajú diszkókirálynője

C. C. Catch - holland–német popénekesnő. Eredeti neve: Caroline Catharina Müller, beceneve: Caro. Az 1980-as évek második felének egyik legnépszerűbb európai popénekesnője volt olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough? Az 1990-es évek elején eltűnt az élvonalból, ami egyrészt annak köszönhető, hogy megromlott a kapcsolata egykori felfedezőjével, Dieter Bohlennel, másrészt az általa is képviselt diszkóhangzás addigra kiment a divatból. A Modern Talking és a ’80-as évek popzenéje iránt a '90-es évek végén feltámadt nosztalgiahullám azonban C. C. Catchet is újra divatba hozta, ám sem régebbi ...

Tovább Szólj hozzá

holland a nyolcvanas évek diszkókirálynője C. C. Catch

2016. jan 19.

A világhírű 2CELLOS idén ősszel visszatért Magyarországra

írta: starspotter
A világhírű 2CELLOS idén ősszel visszatért Magyarországra

Játékstílusuk elmossa a klasszikus zenétől a filmzenén át, a pop és rock különféle zenei irányzatai között húzódó határvonalakat: Bach és Vivaldi műveinek bemutatása éppen annyira lenyűgöző tőlük, mint egy-egy AC/DC számé. 2015. október 10-én a Papp László Budapest Sportarénában, csupán egyetlen alkalommal láthatjuk a fantasztikus produkciót.

Luka Sulic és Stjepan Hauser , a két horváth csellista 2011-ben vált ismertté, amikor Michael Jackson „Smooth Criminal”  című számának feldolgozásával berobbant a köztudatba. A futótűzként terjedő Youtube-videó eredménye egy lemezszerződés lett, valamint Sir Elton John meghívta őket világkörüli turnéjára.

2cellos.jpg

_dsc5565.JPG

A hatalmas rajongótábort vonzó, mindig újabb videóval ...

Tovább Szólj hozzá

Luka Sulic Stjepan Hauser két horváth csellista világhírű 2CELLOS

2016. jan 19.

Nigel Kennedy újra Budapesten

írta: starspotter
Nigel Kennedy újra Budapesten

Nigel Kennedy brit hegedű-, illetve brácsaművész, akit a világ egyik vezető hegedűvirtuózaként tartanak számon. Egyedülálló tehetsége friss energiát hozott a klasszikus és kortárs zeneirodalomba.

Kennedyt egyesek a klasszikus zene fenegyerekének is tartják, kissé rámenős természete, illetve az esetenkénti szándékos faragatlansága miatt. Ugyan vannak emberek, akik nem kedvelik (1991-ben John Drummond egy újságcikkben meg is támadta),[2] de számos nagy művész körében megbecsülésnek örvend, ilyen Lynn Harrellcsellista. Valószínűleg köszönhető ez annak, hogy Nigel Kennedy „ars poeticájának” érzi a komolyzene népszerűsítését, különösen a fiatalok körében.

Az esetenként csak egyszerűen Kennedy néven ismert előadó a ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása