starspotter

közös képek sztárokkal

2015. dec 30.

P.mobil egykoron...

írta: starspotter
P.mobil egykoron...

A P. Mobil magyar hard rock együttes. Története során számtalan tagcserén és névváltásokon ment keresztül, lemezei pedig különféle okok miatt késlekedtek, de az együttes az 1970-1980-as években a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározójává vált.

Ez a fotó kb 2013-ban akkor amikor még  Schuster Lóránt
Sárvári Vilmos
Baranyi László
Tarnai Dániel
Szebelédi Zsolt  és Papp Gyula volt a zenekarban.

Remélhetőleg idővel a mostani felállással is meglesz a zenekaros fotó.

 

667.jpg

666.jpg

Tovább Szólj hozzá

Sárvári Vilmos Schuster Lóránt P. Mobil Baranyi László Szebelédi Zsolt Tarnai Dániel magyar hard rock Papp Gyula

2015. dec 30.

EUROPE

írta: starspotter
EUROPE

A Europe egy svéd rockegyüttes, melyet 1979-ben a svédországi Upplands Väsby-ben Force néven alapított meg Joey Tempest énekes és John Norum gitáros.

Velük érdekes volt találkozni mivel mikor a reptéren vártam őket csak John jött a többiek már itt voltak, s mivel akkor a Fezenen léptek fel Székesfehérváron laktak.

Aztán végülis megtudtam hol így mivel az közel is volt vonattal nekiindultam.

Aztán koncert után a hotelnál sikerült velük találkozni olyannyira, hogy ottis ragadtunk ugyanis megjelentek a fesztiválról egy karton sörrel és ismerős rajongókkal így miután minket is invitáltáltak végül valamikor hajnal 5körül indultunk vissza.

Jelenlegi tagok:

Joey Tempest
John Norum
John Levén
Mic Michaeli
Ian Haugland

630.jpg

631.jpg

632.jpg

633.jpg

634.jpg

...
Tovább Szólj hozzá

Europe svéd rockegyüttes Joey Tempest John Norum

2015. dec 29.

Jason Clarke a Majmok bolygójából

írta: starspotter
Jason Clarke a Majmok bolygójából

Jason Clarke amerikai színészt elsősorban nálunk talán a Majmok bolygójából ismerik, de több filmjét is láthattuk már idehaza a mozikban vagy a tévében.

Már beszámoltam róla, hogy Rosemund Pike is Budapesten forgat és Jason is az ő partnere volt a HHHH című második világháborús drámában.

  dsc_0753_2.JPG

Jasonnal nem volt egyszerű találkozni hisz mire megtudtuk, hogy Budapesten van arra kiköltözött a Belvárosi hotelból és áment magánlakásba, ami azt jelentette, hogy vagy nem illik ott zavarni vagy nem találjuk meg annyira titkos az a hely ahol lakik.

dsc_0752_1.JPG

Jelen esetben mindkettő igaz volt, de mivel egy II. kerületi kórház területén forgattak ott ahol ismerőseim többsége is lakik így viszonylag meg lehetett találni őt a smink miatt egyedüli ...

Tovább Szólj hozzá

filmforgatás HHHH Jason Clarke Majmok bolygója francia világháborús film

2015. dec 29.

Thomas Anders ígyis úgyis

írta: starspotter
Thomas Anders ígyis úgyis

Thomas Anders is visszatér többször Magyarországra.

Elöszőr ami az alsó képen látszik a Szegedi fesztiválon volt a zenekarával majd idén nyáron egy privát Budapesti lagziban lépett fel.

De előtte még januárban a Syma csarnokban koncertezett bár ott csak a koncerten vettem részt utána nem kerestem meg.

Thomas Anders német énekes, zeneszerző és zenei producer, a Modern Talking duó egyik tagja.  

33.jpg

686.jpg

Tovább Szólj hozzá

fesztivál lagzi Budapest Szeged Thomas Anders

2015. dec 29.

Még mindig HHHH hisz nemrég lett vége a forgatásnak....

írta: starspotter
Még mindig HHHH hisz nemrég lett vége a forgatásnak....

Jack Reynor amerikai és ír származású színész. Pályafutását 2010-ben kezdte a Three Wise Women című televíziós alkotással. Eddigi legismertebb szerepe Shane Dyson akit a Transformers: A kihalás kora című filmben formált meg. 2015-ben többek közt Justin Kurzel drámájában, a Macbethben is feltűnik Michael Fassbender és Marion Cotillard oldalán.

jack_reynor.JPG

Jack Reynor

Jack O'Connell angol színész, akit eddig leginkább a  Skins  című  BAFTA -nyertes  brit televíziós sorozatban  és az Eden Lake (Éden-tó) című filmben láthattuk. angol színész, akit eddig leginkább a  Skins  című  BAFTA -nyertes  brit televíziós sorozatban  és az Eden Lake (Éden-tó) című filmben láthattuk.

jack_o_connell.JPG

Jack O'Connell

A két színész még talán ...

Tovább Szólj hozzá

filmforgatás HHHH Jack Reynor Jack OConnell filmforgatás budapesten 2015 francia világháborús film

2015. dec 29.

Egy Világsztár Andreas Möller segíti a válogatottat

írta: starspotter
Egy Világsztár Andreas Möller segíti a válogatottat

Andreas Möller csatlakozott a válogatott stábjához - A német világ- és Európa- bajnok egykori futballista segíti Bernd Storck munkáját.

1973-ban a BSC Schwarz-Weiß 1919 Frankfurt korosztályos csapatában kezdte a labdarúgást. 1981-ben figyelt fel rá az Eintracht Frankfurt és leigazolta. 18 évesen 1985-ben mutatkozott be a Bundesligában. Az Eintracht színeiben három időszakban is játszott (1985–87, 1990–92, 2003–04). 1988-ban a Borussia Dortmundhoz igazolt és először két idényen át, majd 1994 és 2000 között újabb hat idényen játszott a csapatban. Tagja volt az 1997-es BL-győztes csapatnak. 1992 és 1994 között a Juventus csapatában szerepelt Olaszországban . Utolsó előtti profi klubja 2000 és 2003 között a Schalke 04 volt. 2004-ben az ...

Tovább Szólj hozzá

2015. dec 28.

Búcsú Tom Hankstől

írta: starspotter
Búcsú Tom Hankstől

Mivel enyém lett a Tom Hanks társaságában készült, első közös fotó Budapesten , így őt hagytam dolgozni, nem is kerestem. Ehelyett a többi színészt figyeltem a forgatáson munka közben, tisztes távolságból. (Valahogy mégis úgy alakult, hogy egy befolyásos ember (egy ügyvéd) a segítségemet kérte, akinek a nevét nem írnám le.)

tom_hanks-andi1.jpg

A forgatást a szokásosnál egy héttel előbb fejezték be, így az utolsó pillanatban derült ki, hogy Tom Hanks melyik nap utazik a film forgatásának következő helyszínére; Olaszországba. Bár se pontos időt, se helyet nem tudtam, biztosra vettem, hogy magángéppel fog utazni. Igyekeztem kitalálni, hogy mikor tudnék vele találkozni a reptéren, míg végül hajnali három órakor indultunk autóval a helyszínre.

...
Tovább Szólj hozzá

filmforgatás Hans Zimmer Inferno Tom Hanks

2015. dec 28.

Aura Dione

írta: starspotter
Aura Dione

1985 január 21.-én született Koppenhágában Maria Louise Joensen   .Szülei francia, német,spanyol ősökkel rendelkeznek a Roskilde -i zenei fesztiválon ismerkedtekmeg .Hippi életmódon éltek,vitorláztak az óceánon.Édesanyja francia zenepedagógus . Aura apja gitárokat gyűjt , ami szintén befolyásolta zenei karrierjét. Kiskora óta gitározik.
1990 -ben öt évesen írta  az első dalát.1992 -ben Aura 7 éves volt amikor letelepedtek a dán Bornholm szigetén.
Lehetősége volt Aura-nak bejárni Ausztráliát zenei önképzés céljával és a benszülöttek zenéje megihlette.
Extrém külsejére felfigyelt egy modellügynökség is.

2007 -ben jelent meg első kislemeze a Something From Nothing. De az igazi sikerre 2009 -ig kellett várnia . Albumáról a I Will ...

Tovább Szólj hozzá

Aura Dione

süti beállítások módosítása