2015. dec 26.

Jenson Button aki szintén nem egyszerű

írta: starspotter
Jenson Button aki szintén nem egyszerű

Jenson Button angol autóversenyző, jelenleg a McLaren-Honda Formula–1-es csapat tagja. 2000-ben debütált a Formula–1-ben a Williams csapat színeiben. 2001-ben a Benetton, a következő évben az abból alakuló Renault versenyzője volt. 2003-tól aBritish American Racingnél versenyzett, 2004-ben harmadik lett a világbajnokságban a Ferrarik mögött. Első győzelmét a 2006-os magyar nagydíjon aratta a Hondával, 113 nyeretlen verseny után.[1] A Honda 2008-as decemberi visszavonulása után Ross Brawn vette meg a csapatot 2009. február végén. Az ütőképes Brawn-Mercedesszel azévad első hét versenyéből hatot megnyert, ami előtte csak Jim Clarknak és Michael Schumachernek sikerült. Az utolsó előtti brazil nagydíjon ötödik helyével bebiztosította világbajnoki címét, csapata a konstruktőrök között szintén első lett. 2010 óta a McLaren pilótája.

378.jpg

Jenson Button

Jensonnal sose volt egyszerű találkozni a sok Forma1-es rajongó miatt és nemcsak miattuk ilyenkor azok az emberek is sokan vannak akik kihasználják ezt autógrammbegyűjtésre majd eladásra....

Így tehát ha már, 10-15 ember ott volt akkor keveset mondtam van mikor 100-200 ember is van 1-1 hotel előtt.

Nekem mégis sikerült megtalálni azt a pontot amikor egyedül vártam őt és az volt a megfelelő pillanat, hogy elkészüljön ez a bizonyos fotó.

Aztán nem sokkal később a "jelengelegi" feleségével is találkoztam aki modell.

393.jpgJessica Michibata

Itt már egy kisebb része látható a tömegnek ami ilyenkor lenni szokott....

Szólj hozzá

Jenson Button Jessica Michibata angol autóversenyző McLaren-Honda Formula–1-es csapat tagja