2015. dec 29.

Még mindig HHHH hisz nemrég lett vége a forgatásnak....

írta: starspotter
Még mindig HHHH hisz nemrég lett vége a forgatásnak....

Jack Reynor amerikai és ír származású színész. Pályafutását 2010-ben kezdte a Three Wise Women című televíziós alkotással. Eddigi legismertebb szerepe Shane Dyson akit a Transformers: A kihalás kora című filmben formált meg. 2015-ben többek közt Justin Kurzel drámájában, a Macbethben is feltűnik Michael Fassbender és Marion Cotillard oldalán.

jack_reynor.JPG

Jack Reynor

Jack O'Connell angol színész, akit eddig leginkább a Skins című BAFTA-nyertes brittelevíziós sorozatban és az Eden Lake (Éden-tó) című filmben láthattuk. angol színész, akit eddig leginkább a Skins című BAFTA-nyertes brittelevíziós sorozatban és az Eden Lake (Éden-tó) című filmben láthattuk.

jack_o_connell.JPG

Jack O'Connell

A két színész még talán szeptemberben érkezett Budapestre. Természetesen ők is forgattak.

Már korábban írtunk róla, hogy Jason Clarke, Rosamund Pike mellett Jack O'Connell, Mia Wasikowska és Jack Reynor is játszani fog Cedric Jimenez második világháborús drámájában, ami HHHH címen futott, és Reinhard Heydrich német nemzetiszocialista politikus felemelkedéséről és bukásáról szól. A film forgatását nemrég fejezték be így előkerülnek a fotók amik még sikerültek, de nem láttak napvilágot..

 

Visszatérve Jack Reynorral és Jack O'Connell együtt sikerült találkozni hisz nekik együtt voltak jeleneteik jórészt miután Rosemund már befejezte a munkát ebben a filmben. Így miután visszatértek a hotelbe a forgatásról akkor kerestem meg őket velük semmi gond nem volt szívesen megcsináltak mindent majd miután végeztek fogtak velünk kezet!

Szólj hozzá

filmforgatás HHHH Jack Reynor Jack OConnell filmforgatás budapesten 2015 francia világháborús film