starspotter

közös képek sztárokkal

2015. dec 06.

Sir Karl Jenkins Budapesten vezényelt...

írta: starspotter
Sir Karl Jenkins Budapesten vezényelt...

Az idén hetvenéves, walesi születésű Karl Jenkins, aki 1970-ben a Nucleus nevű jazz-rock együttessel megnyerte a Montreux-i Jazz Fesztivált, mindig is a klasszikus zene, a jazz és a világzene határterületein dolgozott.

Korábban már írtam róla, hogy Havasi Balázs vendégeként Budapestre jön és így már meg is tudom mutatni azt, hogy vele is sikerült találkozni.

Bár mivel az Arénában nem tudtunk bemenni vártunk egy keveset a hidegben, de egy olyan közvetlen embert ismertünk meg személyében akiről elmondható, hogy nem feledkezik meg a rajongóiról attól, hogy kimagasló titulusokkal rendelkezik.

img_3571.JPG

Sir Karl Jenkins

Tovább Szólj hozzá

Havasi Balázs Budapest sportaréna Sir Karl Jenkins

2015. dec 06.

Ha már Accept....

írta: starspotter
Ha már Accept....

Nemrég említettem, hogy U.D.O. ezúttal Accept dalokra épülő koncerttel tér vissza így akkor megmutatom, hogy velük is találkoztam már:

10610549_10152913296352313_7281037117723565003_n.jpg

Accept

Az Accept egy német heavy / power metal együttes, amely aktívan 1971 és 1997 között működött. A zenekart Udo Dirkschneider énekes, Wolf Hoffmann gitáros, és Peter Baltes basszusgitáros alapította Solingenben.

Mi akkor találkoztunk amikor Wolf Hoffmann, Peter Baltes, Herman Frank, Stefan Schwarzmann, Mark Tornillo koncerteztek Budapesten a Petőfi csarnokban.

Forrás:

http://starspotter.blog.hu/2015/12/05/u_d_o_ezuttal_accept_dalokra_epulo_koncerttel_ter_vissza

Tovább Szólj hozzá

Accept Mark Tornillo Udo Dirkschneider Wolf Hoffmann Peter Baltes Herman Frank Stefan Schwarzmann

2015. dec 05.

Christopher Lambert választott

írta: starspotter
Christopher Lambert választott

Igazi világsztár érkezett a Miss Universe Hungary döntőjére a francia  színész; Christopher Lambert személyében. A Hegylakó Miss Universe Hungary zsűrijében foglalt helyet. Mindössze pár órát töltött Budapesten, de már a hotel előtt sikerült vele találkoznom, így utána a döntőre, nyugodt szívvel mentem.

  11163792_10153512780477313_8678302492278379813_n.jpg

 

Kedvesen dedikált és engedte a közös fotót is, majd barátságosan elköszönt és elindult Andy Vajnával. Christopher Lambert egy csupaszív, barátságos ember, sztárallűrök nélkül. Öröm volt vele találkozni!

 

Forrás:

http://mozinezo.hu/hirek/christopher-lambert-foto-anditol.mozi

 

Tovább Szólj hozzá

2015. dec 05.

U.D.O. ezúttal Accept dalokra épülő koncerttel tér vissza

írta: starspotter
U.D.O. ezúttal Accept dalokra épülő koncerttel tér vissza

Különleges, kizárólag Accept dalokra épülő, 2 órás műsort ad majd elő Udo Dirkschneider március 29-én a Barba Negra Music Clubban. Vissza nem térő alkalom lesz ez a banda rajongóinak, hogy még egyszer utoljára hallják ezeket a nótákat az egykori énekes előadásában, mivel Udo saját csapatával, az U.D.O.-val a későbbiekben már csak saját dalait adja majd elő.

Az egyes állomásain már most is teltházas turné vendégcsapata a kanadai Anvil lesz, amelynek új albuma február 26-án jelenik meg Anvil Is Anvil címmel.

Udo szintén többször járt már Budapesten így többször is találkoztam már a zenekar tagjaival a koncert utáni dedikálás során!

  udo_dirkschneider.jpg

Udo Dirkschneider

andrey_smirnov.jpg

Andrey Smirnov

udo_andrey_smirnov.jpg

Andrey Smirnov

fitty_wienhold.jpg

Fitty Wienhold

udo_fitty_wienhold.jpg

Fitty ...

Tovább Szólj hozzá

Barba negra U.D.O. Livesound Udo Dirkschneider Andrey Smirnov Fitty Wienhold Kasperi Heikkinen Harrison Young Sven Dirkschneider

2015. dec 03.

André Agassi Budapesten

írta: starspotter
André Agassi Budapesten

Schobert Norbert és André Agassi között 2014 szeptemberében jött létre egy együttműködés ami ma már sajnos nem él.

Az ünnepélyes aláíráson André Agassi is jelen volt én akkor találkoztam vele.

Szó volt róla, hogy a feleségével újra visszajönnek aztán ebből bánatomra nem lett semmi.

André Agassi közelébe nehéz volt odakerülni bár én nem is próbálkoztam vele hisz tudtam a sajtótájékoztatóról, de azért még így sem volt egyszerű.

Az volt ezúttal a megoldás, hogy Norbi és Réka a sajtó és a jelenlévő vendégek számára, külön szerveztek fotózást. 

andre_agassi_amerikai_profi_teniszezo.jpg

André Agassi

Tovább Szólj hozzá

Schobert Norbert André Agassi

2015. dec 03.

Amorphis ezúttal az Arénában

írta: starspotter
Amorphis ezúttal az Arénában

A Concerto szervezésében három metál sztárcsapat, a Nightwish, az Arch Enemy és az Amorphis ad koncertet 2015. december 12-én a Budapest Arénában!

Már korábban írtam róla, hogy a Nightwish tagjaival már találkoztam és így mivel az Amorphis-al is így előkerültek a régi képek és emlékek.

A finnországi Helsinki-ben, 1990-ben alakult Amorphis elkészítette a jelenleg utolsó lemezét  Under The Red Cloud  címmel. A Circle lemez megjelenése sok változást hozott, hiszen nem a megszokott misztikus Finn mitológia, a Kalevala áll a koncepció mögött, hanem a szövegíró Pekka Kainulainen saját ötletei, ráadásul a 2003-as Far from the Sun óta tartó, vagyis tíz év közös munka után hátat fordítottak Marco Hietala producernek is, most a ...

Tovább Szólj hozzá

Budapest sportaréna Niclas Etelävuori Tomi Joutsen Santeri Kallio Esa Holopainen Jan Rechberger Tomi Koivusaari Concerto

2015. dec 01.

Arnold Schwarzenegger a drága ember

írta: starspotter
Arnold Schwarzenegger a drága ember

Arnold Schwarzenegger nem forgatni jött Budapestre és igen nehéz volt vele a találkozás. Tudtam, hogy nehezen közeledik a rajongók felé, hisz 2013 -ban privátban járt Budapesten, és az a 2-3 ember aki akkor találkozott vele, még aláírást sem kapott.

Ezért tudtam, hogy hiába várnám akár a reptéren akár a hotelnél, azon kívül, hogy élőben láthatom, másra nem sok esély lesz.

Több helyen kaptam ígéretet arra, hogy segítenek, de nem vártam meg egyiket sem. Inkább úgy gondoltam én magam is elmegyek mindkét sajtótájékoztatóra, így egy kisebb segítséggel a színész, akire már oly régóta vártam, elérhetővé vált számomra egy közös fotó erejéig.

Persze ennek ellenére kimentem a repülőtérre amikor érkezett, hisz ha valakinek ...

Tovább Szólj hozzá

Arnold Schwarzenegger Budapest sportaréna Siker-nap

2015. dec 01.

Claudia Cardinale életműdíjat kapott Miskolcon

írta: starspotter
Claudia Cardinale életműdíjat kapott Miskolcon

Jameson CineFest filmfesztivál vendégeként nemrég hazánkba látogatott a ma is gyönyörű Claudia Cardinale , a hatvanas évek legendás színésznője. A miskolci rendezvényen a színésznő életműdíjat vehetett át. Claudia Cardinale   az 1968-as Sergio Leone: Volt egyszer egy Vadnyugat című western filmjében játszotta leghíresebb szerepét.

Megtudtam, hogy a Claudia Miskolcon fog lakni itt tartózkodása alatt. A legvégső esetben tudtunk volna csak lemenni Miskolcra, ezért a közös fotó készítés miatt megpróbáltuk őt elérni a reptéren. Egy nappal előbb kimentünk, és azokat a járatokat figyeltük, amelyek Párizsból érkeztek, mivel tudtuk, hogy ott él.
A reggeli gép érkezése túl korainak tűnt, és a Római járat felé is ...
Tovább Szólj hozzá

Miskolc Oscar életműdíj Ennio Morricone Volt egyszer egy vadnyugat Claudia Cardinale mozinezo

2015. dec 01.

Hegyalja Fesztivál helyett Budapesten volt idén a Nightwish

írta: starspotter
Hegyalja Fesztivál helyett Budapesten volt idén a Nightwish

A Nightwish egy finn szimfonikus metal együttes. A metal stíluson belül a power metal és a heavy metal áll még közel hozzájuk.

A Nightwish-t 1996 nyarán álmodta meg Tuomas Holopainen billentyűs-dalszerző, aki együtt járt a helsinki Sibelius Akadémiára Tarja Turunen énekesnővel. A klasszikus felállás Marco Hietela (basszusgitár), Emppu Vuorinen (gitár) és Jukka Nevalainen (dob) csatlakozásával alakult ki. A zenekar 2004-ig öt remek stúdióalbumot készített (Angels Fall First, Oceanborn, Wishmaster, Century Child, Once). 2005-ben egy helsinki koncert után a négy férfi úgy döntött, Tarja nélkül folytatja. Helyét öt éven át a svéd Anette Olzon pótolta, 2013-tól azonban már a holland Floor Jansen a Nightwish énekesnője, vele készült az idén ...

Tovább Szólj hozzá

Amorphis Nightwish Arch Enemy Budapest sportaréna

2015. nov 30.

Peter Gabriel koncerten is jártam

írta: starspotter
Peter Gabriel koncerten is jártam

Peter Gabriel négyszeres Grammy-díjas angol zenész, zeneszerző.

Mint a progresszív rock zenét játszó Genesis együttes énekese, fuvolistája és ütőhangszerese vált ismertté, majd sikeres szólókarrierbe kezdett, mostanában mint világzenei felvételek kiadója és támogatója, valamint a zene digitális terjesztési módszereinek úttörő használója került a figyelem középpontjába. Ezen felül részt vesz különféle humanitárius tevékenységekben.

Peter szintén többször adott koncertet Budapesten, de mivel ugye korábban nem volt lehetőségem őt megkeresni ezúttal sikerült, mivel tudtam az ő esetében, hogy magángéppel közlekedik így csak azt a napot kellett megtudnom mikor érkezik.

Így már neki is indultam s bár ez esetben szerencsém ...

Tovább Szólj hozzá

koncert repülőgép Peter Gabriel Budapest sportaréna

süti beállítások módosítása