2015. nov 24.

HAVASI Symphonic Aréna Show 2015

írta: starspotter
HAVASI Symphonic Aréna Show 2015

A HAVASI Symphonic 2015 meglepetése: Adiemus – Sir Karl Jenkins vezényletével

A II. Erzsébet brit királynő születésnapja alkalmából idén lovaggá ütött Sir Karl Jenkins, a világ egyik legnépszerűbb és legtöbbet játszott zeneszerzője Havasi Balázs meghívására Budapestre érkezik 2015. december 5-én.

Sir Karl Jenkins – akinek az albumai több mint 2 millió példányban keltek el, ismertebb dallamait pedig számtalan előadó dolgozta fel Enyától egészen Eminemig – lenyűgöző és páratlan élménnyel készül megajándékozni a magyar közönséget.

A világszerte ikonikussá vált Adiemus sorozatának nyitó tételét mutatja be élőben, közel 150 művész közreműködésével december 5-én a Budapest Sportaréna színpadán. A monumentális produkcióhoz Román Sándor, az Experidance Production alapítója különleges koreográfiát készít.

Sir Karl Jenkins műfajokon átívelő mágikus zenéje egy képzeletbeli, e világon túli univerzumba varázsolja majd el a felnőtteket és a délutáni előadásra érkező gyerekeket.

A HAVASI Symphonic látványvilága a korábbi években is szinte magába szippantotta a közönségét, de idén minden eddiginél több kreatív és művészeti szakember működik majd közre, hogy a közönségnek életre szóló élményben lehessen része a koncert napján.

A produkció tavaly 4 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, 46 000 látogatót vonzott egyetlen hétvége alatt. Ezzel a 2. helyre került a legnagyobb nemzetközi koncerteket rangsoroló Billboard jegyeladási listáján.

xf5u_200_200.jpg

xzyu_source.jpg

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/havasi-symphonic-arena-show-2015-budapest-papp-laszlo-sportarena-394634/event.html

Ha szeretné a kedvenc helyéről megtekinteni a monumentális koncert-show következő felvonását, a várhatóan hatalmas érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy online vásároljon jegyet a TEX honlapján.

Kedvezmény:

  • 50% kedvezmény a délutáni előadásra 18 éves korig

(Az 50%-os családi jeggyel érkező 14 éven felüli nézők kötelesek arcképes igazolványt felmutatni a bejáratnál.)

Szólj hozzá

Havasi Balázs Budapest sportaréna Karl Jenkins Experidance Production