starspotter

közös képek sztárokkal

2016. jan 02.

Lewis Hamilton aki tud bánni a rajongóival....

írta: starspotter
Lewis Hamilton aki tud bánni a rajongóival....

Lewis Hamilton - brit autóversenyző, a Formula–1 első színes bőrű pilótája és 2008, 2014 valamint 2015 Formula–1-es világbajnoka. Miután számos gokart-bajnokságot megnyert, Hamilton tizenkét éves korában szerződést kötött a McLaren-Mercedesszel, hogy később a csapatnál fog autózni. Pályafutása során a brit Formula Renault-ban is versenyzett, ahol 2000-ben európai gokartbajnok lett. 2007-ben, a Formula–1-ben eltöltött első évében remekül teljesített, és a világbajnokság második helyét szerezte meg, mindössze egy ponttal lemaradva Kimi Räikkönen mögött. 2008-ban megszerezte pályafutása első világbajnoki címét. Négy viszonylag sikertelenebb év után 2013-ban átigazolt a Mercedes-hez, ahol 2014-ben megszerezte ...

Tovább Szólj hozzá

Forma-1 Mercedes Lewis Hamilton

2016. jan 02.

A Magyar, de fansztasztikus Kiss Forever Band

írta: starspotter
A Magyar, de fansztasztikus Kiss Forever Band

Neves magyar zenészek 1995-ben alakították meg a Kiss Forever Band-et. Váry Zoltán lett Starchild /Paul Stanley/, Pocky The Demon /Gene Simmons/, Maróthy Zoltán Space Ace /Ace Frehley/, Tobola Csaba pedig Catman /Peter Criss/. Az élvonalbeli együttesekben muzsikálók kedvtelésből hozták létre a bandát; mindössze azért, hogy kedvenc Kiss-dalaikat ők maguk is eljátszhassák a színpadon.
Az apropót a budapesti E-klubban rendezett Sz.E.Sz. nevű mulatság szolgáltatta. Sztárok Együtt a Színpadon: ismert zenészek különbözõ formációkban rendhagyó elő
adásokkal lepték meg a közönséget. A legnagyobb sikert a Kiss Forever Band aratta. Ezen felbuzdulva együttmaradt a kvartett, s újabb koncerteket adott.

A hobbibandából komoly zenekarrá vált csapat ...

Tovább Szólj hozzá

2016. jan 02.

Steve Lukather Band akikkel végre sikerült találkozni

írta: starspotter
Steve Lukather Band akikkel végre sikerült találkozni

936.jpg

Steve Lukather

937.jpg

Steve Porcaro

938.jpg

David Paich

Steve Lukather Band (US)

Steve Lukather 1957. október 21-én született Californiában. Amíg apja nem vett neki egy gitárt, és egy Meet The Beatles albumot, zongorázni és dobolni tanult. Az album és a gitár megváltoztatta a 7 éves Luke életét.

Először magától tanulgatott gitározni, majd idősebb barátai mutatták neki, hogyan fogja az akkordokat. A középiskolában megismerte Jeff Porcaro-t és David Paich-t, két tapasztaltabb session zenészt. Félig-meddig már tudott gitározni, amikor (körülbelül 15 éves korában) a klasszikus / jazz / country zenész, Jimmy Wyble kezdte tanítani. A középiskola alatt Jeff Porcaro az egyik legjobb barátja, és mentora lett Steve-nek.

Jeff Porcaro és ...

Tovább Szólj hozzá

Steve Lukather TOTO David Paich Steve Porcaro

süti beállítások módosítása