starspotter

közös képek sztárokkal

2015. nov 12.

Judas Priest a Fezenen

írta: starspotter
Judas Priest a Fezenen

A Judas Priest egy Grammy-díjas brit heavy metal -zenekar, melyet K. K. Downing gitáros és Ian Hill basszusgitáros alapított a 60-as évek végén. A Judas Priest nevet az együttes korábbi énekese, Al Atkins javasolta, aki a kifejezést  Bob Dylan The Ballad of Frankie Lee and Judas Priest című dalából kölcsönözte. K. K. Downing és Ian Hill mellett  Glenn Tipton gitáros tekinthető még állandó zenekari tagnak. Downing és Tipton mellett Rob Halford énekes a harmadik fő dalszerző, aki 1973-ban csatlakozott az együtteshez.

A Judas Priest idén a Fezenen lépett fel Székesfehérváron.

Viszonylag nehéz volt őket megtalálni, hisz tudtam, hogy van turnébusz amivel járnak és magánrepülő is.

Azért enne ellenére mivel a turnédátum alapján tudtam, ...

Tovább Szólj hozzá

fesztivál Székesfehérvár Fezen Judas Priest Rob Halford Scott Travis Richie Faulkner Ian Hill

2015. nov 11.

Andrea Bocelli koncert 2015-ben Budapesten az Arénában

írta: starspotter
Andrea Bocelli koncert 2015-ben Budapesten az Arénában

Andrea Bocelli két év után ősszel ismét visszatér Magyarországra, a világhírű tenor 2015. november 22-én , a Papp László Budapest Sportarénában lesz újra hallható - áll a szervezőknek az MTI-hez eljuttatott közleményében. A koncertre március 8-től kezdték meg a jegyek értékesítését! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!
43546.jpg
A koncerten Bocelli népszerű klasszikus operarészleteket, ismert olasz és adventi dalokat, illetve popalbumainak számait fogja előadni a közönségnek. A tenort kísérő magyar szimfonikus zenekart és kórust Marcello Rota vezényli.

Az 1958-ban egy Pisához közeli faluban született Andrea Bocelli örökletes zöldhályog betegséggel jött világra, majd egy baleset következtében 12 éves korában teljesen elveszítette ...

Tovább Szólj hozzá

Andrea Bocelli Budapest sportaréna

2015. nov 10.

David Helfgott Budapesten

írta: starspotter
David Helfgott Budapesten

David Helfgott ,  világhírű ausztrál zongoraművész élettörténete ihlette a Shine , azaz a Ragyogj!  című életrajzi drámát, amelyet hét Oscar-díjra jelöltek. A főszerepet alakító Geoffrey Rush a legjobb férfiszínész kategóriában haza is vihette az aranyszobrocskát.

David Helfgottnak valójában nem nagyon akad párja a világon, valószínűleg nincs még egy olyan művész, aki végig motyogja, dúdolja, kommunikálja és - ha nem éppen a zongoraszéken ül - ugrálja a koncertet, miközben az ujjai elképesztő sebességgel száguldoznak föl s alá a zongora billentyűin . A hangok helyenként könnyet csaltak a hallgatók szemébe.

Olyan volt a keze, mint a karvaly, ami éppen az áldozatára csap le: gyors és kíméletlen:) Szerettük. A ráadást ...

Tovább Szólj hozzá

életrajzi dráma ragyogj Danubius music David Helfgott világhírű ausztrál zongoraművész

2015. nov 09.

James Arthur Budapesten járt

írta: starspotter
James Arthur Budapesten járt

James Arthur november 7-én a budapesti Papp László Sportarénában adott koncertet. A brit X-Faktor 2012-es győztese most lépett fel elsőként Magyarországon, elmondta örül, hogy itt nálunk is új rajongókra tehet szert. Az egyedi feldolgozásban tálalt régi és új dalok mellett a világhírt számára meghozó Impossible című slágert is elénekli majd.

Érkezéskor nem volt egyszerű vele szót érteni 5en voltunk a repéren, de elutastó volt kb 4-et dedikált csak...

Koncert végére teljesen átváltozott mintha nem is ugyanaz az ember lenne...

Arra már vagy 7-8 rajongó is megtalálta hol lakik igy voltunk kb 11en, mindenkinek aláirt beállt fotóra, mindenkivel váltott egy-két kedves szót sőt mindennek a tetejébe mindenkit külön-külön át is ...

Tovább Szólj hozzá

koncert James Arthur Danubius music brit X-Faktor 2012-es győztese Budapest sportaréna

süti beállítások módosítása