starspotter

közös képek sztárokkal

2015. nov 08.

Dream Theater Budapesten járt újra

írta: starspotter
Dream Theater Budapesten járt újra

 

A Dream Theater  amerikai   progresszív metal  együttes, amelyet  1985 -ben alapított Majesty néven  John Myung basszusgitáros,  John Petrucci  gitáros és  Mike Portnoy  dobos.

Többször jártak már Budapesten, de mióta én itt élek egyszer sem sikerült a közelükbe férkőzni azért mert olyan helyeken volt a koncert ami a külvilágtól kicsit el van különítve.

Így volt most is hiszen a Barba Negra Track teljesen el van kerekítve így ha valaki turnébusszal jön esélytelen odajutni.

Az volt a szerencsém, hogy a zenekar 3 tagja adott intejút így az interjúzás alatt sikerült nekem is találkozni velük!

james_labrie.jpg

James LaBrie

john_petrucci.JPG

John Petrucci

jordan_rudess.JPG

Jordan Rudess

mike_mangini.JPG

Mike Mangini

john_myung.JPG

John Myung

Tovább Szólj hozzá

Barba Negra Mike Mangini Dream Theater Jordan Rudess James LaBrie John Petrucci John Myung amerikai progresszív metal együttes

2015. nov 05.

Ismét Slash-koncert az Arénában

írta: starspotter
Ismét Slash-koncert az Arénában

Slash egyszerűen nem akar szabadulni Magyarországtól, hiszen a 2013-as arénás fellépése és az idei voltos koncertje után most novemberben ismét Budapesten zenél. A Guns N' Roses korábbi gitárosa a Myles Kennedy & The Conspirators formációval jön ismét az új, World On Fire c. albumuk turnéjának részeként. A koncert ismét a Budapest Arénában lesz november 18-án, a jegyértékesítés pedig augusztus 28-án kezdődik. A sajtóközleményben kiemelik, hogy limitált számban értékesítenek belépőket a színpad előtti állóhelyekre, szóval aki testközelből látná a gitározó cilindert, annak érdemes sietni.

SLASH - ha valaki esetleg nem ismerné ezt a nevet - Grammy-díjas legendás amerikai gitáros, dalszerző és film producer, aki több mint 100 ...

Tovább Szólj hozzá

mozifilm szólólemez Slash Myles Kennedy Budapest sportaréna a legjobb gitáros

2015. nov 05.

Budapesten koncertezik David Helfgott

írta: starspotter
Budapesten koncertezik David Helfgott

A Ragyogj! című film sztárja, a világhírű zongorista újra Magyarországon - David Helfgott 2015. november 10-én Budapesten ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

David   Helfgott   neve kiemelkedő a klasszikus zenét alaposan ismerők számára.   A virtuóz ausztrál zongoraművész élettörténete megihlette az ausztrál Scott Hinks filmrendezőt is: 1996-ra készült el a   Shine (Ragyogj!)   című film, mely 1997-ben 5 Golden Globe- és 7 Oscar-díj-jelölést kapott, GeoffreyRush, a film főszereplője pedig el is nyerte a legjobb férfi alakításért járó Golden Globe- és Oscar-díjat.  

A Shine bemutatása után15 évet kellett várnia a hazai nagyközönségnek   David   Helfgott ra, aki először 2011-ben, majd 2013-ban is fellépett ...

Tovább Szólj hozzá

2015. nov 04.

Budapesten koncertezik James Arthur

írta: starspotter
Budapesten koncertezik James Arthur

Budapesten koncertezik James Arthur

A világhírű James Arthur novembe rben hazánkban koncertezik, az Impossible című világsláger előadója először lép színpadra Magyarországon.
12189059_10153671550548468_3723719962421105506_n.jpg
James Arthur november 7-én a budapesti Papp László Sportarénában ad koncertet. A brit X-Faktor 2012-es győztese most lép majd fel elsőként Magyarországon. Az egyedi feldolgozásban tálalt régi és új dalok mellett a világhírt számára meghozó Impossible című slágert is elénekli majd.

Tehetségkutatós győzelme után James több mint 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 milliót a világ többi országában. Legelső dala, az Impossible azonnal világsláger lett, közel 82 millióan nézték meg eddig a YouTube -on, és a többi dalát is azonnal ...

Tovább Szólj hozzá

James Arthur Danubius music brit X-Faktor 2012-es győztese

2015. nov 04.

Rowan Atkinson

írta: starspotter
Rowan Atkinson

Rowan Atkinson BAFTA-díjas brit humorista, komikus, színész, rendező, producer, eredeti szakmája szerint villamosmérnök.  Elektrotechnikai tudását gyakran megmutatta szerepeiben is, így Mr. Bean nem egy esetben foglalatoskodott elektromos készülékekkel, amelyeket komoly precizitással javított meg, vagy állított le.

A Mr. Beanként világhírűvé vált komikus Budapesten van, most jár először Magyarországon.

Rowan Atikinson az ITV brit kereskedelmi televízió két új filmjében vállalt főszerepet. Ő alakítja Maigret felügyelőt a Georges Simenon két híres történetéből - a Maigret csapdát állít és a Maigret és a kicsi Albert című művekből - készülő filmekben.

 Forrás:

...

Tovább Szólj hozzá

Rowan Atkinson mr.Bean filmforgatás budapesten 2015

2015. nov 03.

starspotter

írta: starspotter
starspotter

a Blog célja az lesz, hogy megmutassam mely sztárok azok akik elérhetőek 1-1 pillanatnyi rövid találkozásra és adott esetben közös fotó készítésére.

Ez egy hobbi elsősorban ami rólam szól....

Nem kerül fel minden hiszen rengeteg helyre eljutok napi szinten sőt a programajánlókból se jelenti azt, hogy mindenhova elmegyek van ahol már voltam régebben így adott esetben csak a koncert marad fotó nélkül..

Bármennyire is rajongok egy-egy sztárért nem járok a nyakára mindennap, hogy legyen egy újabb közös fotó elég egyszer ő is megadta a kellő tiszteletet azzal a fél másodperccel amit rám szánt így én is megadom neki, ha találkozom is vele akár legközelebb véletlen hagyom, hogy tegye a dolgát vagy épp dolgozzon......

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása