2015. dec 24.

Alice ezúttal nem csodaországban, hanem Budapesten járt

írta: starspotter
Alice ezúttal nem csodaországban, hanem Budapesten járt

Mia-val teljesen véletlenül találkoztunk.

Mivel nem tudtuk kitalálni mikor forgat Budapesten twitter elérhetősége nincs már teljesen lemondtunk róla, meg az egyre hidegebb idő miatt nem is mentünk hotelhez vagy forgatásra órákra ott ácsorogni a hidegben.

Aztán mégis úgy alakult, hogy egy másik színész keresésére elindultunk s közben már azt is feladtuk mire dolgunk végeztével hazaindultunk s egyszercsak kisétál velünk szembe egy belvárosi hotelből.

img_3596.JPG

Mia Wasikowska, született Emilia Wasikowska - ausztrál színésznő

Hallottuk, hogy nem egyszerű eset talán csak azok közé tartozik akik nem engednek fotót, de aláírnak. Aztán legnagyobb döbbenetünkre kellemesen csalódtunk.

Hirtelen fel sem ismertük, tudtuk, hogy rövid már a haja így aztán csak utánamentünk és megállítottuk bizony ő volt.

Persze Mia megvárta míg a füzetet amiben alá tud írni elővettük a táskából, türelmesen megvárta míg előkotortuk a fényképezőt is majd megcsináltuk a képeket is aztán Boldog karácsonyt kívántunk s ment mindenki a maga útjára.

Köszönjük Mia, hogy velünk kivételesen ennyire közvetlen voltál…

2008 júliusában Tim Burton egyik nagysikerű filmjében az Alice in Wonderland-ben megkapta Alice szerepét. A filmben nem kisebb nevekkel játszott együtt mint: Johnny Depp, Helena Bonham Carter és Anne Hathaway. A film azonban csak 2010 márciusában került bemutatásra. 2010-ben egy olyan filmben kapott szerepet amelyet több Oscar díjra is jelöltek a The Kids Are All Right-ban.

 

Szólj hozzá

csodaország ALICE Mia Wasikowska ausztrál színésznő